СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 24.04.2023 – 30.04.2023

x


Вие се намирате в прекрасен период, през който можете да заздравите сърдечните си връзки, те могат да бъдат с вашия партньор, ваши пораснали деца, ако имате такива.

Ако сте сами – през настоящата седмица може да започнете романтична връзка и ако това се случи, тя ще бъде с енергична, дейна личност, лидер по природа, с който може да си помагате освен всичко друго.

Човек от миналото, който ви е близък може да напомни за себе си, въпрос на избор е как ще реагирате.

Стари и неразрешени въпроси от миналото може да се активират, но в повечето случаи това ще ви даде възможност да изчистите евентуални спорове и недоразумения, да ги насочите в една по-подходяща и позитивна за вас посока.

Водите доста сериозни и конструктивни разговори, които имат широко отражение, които насочват вашите връзки в по-далечна перспектива. Някои от вас може да попаднат под нечия опека или да привлекат на своя страна влиятелна и власт имаща личност.

Притежавате доза късмет, всичко ли се получава с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин! Може да ви се налага да се съобразявате над обичайното с хора от вашето обкръжение, партньори, лични или делови, но като замяна ще можете да разчитате на тях, ще има с кого да делегирате отговорности…

В работата си също срещате вид одобрение, но текущи и рутинни дела остават на заден план, освен ако не ви дават шанс да се докажете, да изпъкнете, да заемете лидерски позиции… Иначе ще се занимавате само с онова, което е по-леко или неангажиращо, доставя ви удоволствие…

Ако е натоварващо, ще намерите начин да избягате, буквално и в по-широк смисъл…

Подходящо време да защитите интересите си чрез  преговори, ако се нуждаете от това.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени