СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 24.04.2023 – 30.04.2023

x


Вие се намирате в чудесен период, през който можете да се докажете на работното място,  можете да повишите вашите доходи, ако условията на труд го позволяват.

Ако настоящата работа не ви устройва, тогава може да си потърсите и да си намерите нова и по-подходяща за вас.

Можете да направите преобразувания, които се отразяват на финансовото ви състояние,  които са дългосрочни и стабилни за вас.

Някои ще имат шанс да си върнат нещо от миналото, например – предложение, което са пропуснали, сега отново се възвръща и се възползвате и то пак така касае професионалната ви реализация и печалби, можете да наваксате с евентуални пропуски, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Ежедневието ви в известна степен може да е извън обичайния ритъм, защото трябва да се справяте с допълнителни и текущи дела, но повечето от вас се мобилизират, представят се в оптимално добра светлина, а това по един естествен начин има позитивен ефект върху вашето развитие. Мнозина ще могат да делегират отговорности, ще мога да разчитат на своето семейство.

Това е благоприятен период за хармонизирате най-близките си отношения, и да се справите с битови или имотни казуси, ако това ви интересува. Радвате се на повече добронамереност, разбиране, от страна на другите – общо.

Чудесен период да хармонизирате партньорските си връзки, ще имате такава възможност и може да преживеете доста приятни мигове, понякога изпълнение и с повече страст.

Ако сте сами може да започнете романтична връзка, която ще е доста емоционална и перспективна. Мнозина се чувстват все по-стабилни, защото усещат, че имат на кого да разчитат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени