СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 24.10.2022 – 30.10.2022

x


Новолунието и слънчевото затъмнение от 25 октомври може да преобрази вашето обществено положение, позиции в колектив, бъдещи перспективи на развитие, връзки, дори приятелски…

В оптимален случай – звездите ще ви дадат шанс да си върнете нещо от миналото или пък да осъществите ваша съкровена мечта, пред вас спонтанно могат да се разкрият възможности, които са естествен завършек, награда или надграждане на успехи, за които сте се борили дълго.

Ако се движите в правилна посока, тогава сега ще се изкачите по йерархичната стълбичка,  вашата власт и популярност ще растат през следващите дни, седмици, дори месеци.

Ако обаче вие сте в грешно направление, тогава сега ще се наложи да направите рязък завой, може би да смените тази ваша среда или пък кардинално да трансформирате подхода си към околните…

Каквото и да е, обединяващо правило е, че от вас ще се изисква да проявите повишена адаптивност, може би  и доза компромисност, за да сте в крак и в пълна степен на изискванията на обществото, които не винаги ще кореспондират с вашите собствени представи и желания.

Ако успеете да проявите такава приспособимост, тогава ще превъртите всички предизвикателства в полза, можете да завъртите „колелото на съдбата в желана от вас посока“, иначе някои промени ще ескалират по външни и независещи от вас причини.

В живота ви може да нахлуят нови хора, но не е изключено и стари познати, близки да напомнят за себе си, въпрос на избор е как ще реагирате.

През първата част от седмицата са възможни изненади, които ще ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате и от кого трябва да се разграничите, разделите, за да се предпазите от загуби, морални или материални…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ