СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 24.10.2022 – 30.10.2022

x


Новолунието от 25 октомври, което е със слънчево затъмнение, ще ви помогне да прелистите нова страница в живота си, но преди това вие трябва да се освободите от всичко, което е изживяло своето време.

Ако има нещо, което е деструктивно, действа зад гърба ви или е извън контрола ви, то ще ескалира и ще ви подтикне да вземете мерки, за да защитите интересите си, морални или материални.

Полезно ще бъде да се осланяте на интуицията си, скрита информация, до която можете да се доберете, да проследявате причинно-следствени връзки или да се опитате да погледнете на обикалящата действителност от един друг и невидим на пръв поглед ъгъл.

Всъщност, може да бъдете силно подтиквани да действате или реагирате точно така.

Това новолуние ще възнагради всички ваши усилия, полагани до този момент, така че понякога вие може да имате усещането, че разчитате на скрита сила, вид опека, дори доза късмет.

Но е препоръчително да се вслушвате във вътрешния си глас, който може да ви покаже опасности, за които трябва да изградите своеобразна стратегия.

Случващото се може да преобрази онова, което имате, усилете позитивите, ценете високо онези, които ви подкрепят, своевременно и решително отстранете онова, което може да ви нанесе щети, ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Препоръчително е да не се претоварвате, ежедневието ви през тази седмица може да е извън обичайния ритъм, особено в сряда. През втората част от седмицата намирате начин да порадвате сърцето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени