СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 25.03.2024 – 31.03.2024

x


Седмицата стартира с Новолуние, което е показателно за вашето кариерно развитие,  високи и честолюбиви планове. Голяма част от случващото се е като развръзка, пик от събития на тенденции, които вече сте задали…

Вие все още можете да насочвате в желано от вас направление, но без да правите резки завои. Можете да просперирате като надградите, обогатите резултати, към които сте се стремили дълго  или пък получите награда за полагани от вас усилия до този момент, но те се отразяват на социалния ви статус, репутация, шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Ако не ви удовлетворява резултата, тогава вие може да решите да предприемете нещо ново, но това тепърва ще предстои.

Някои от вас ще имат нужда от почивка, да намалят темпото, да направят важен избор,  който е като скачени съдове за близки и любими хора.

В друг вариант – вашето семейство, лични приоритети, оказват въздействие на ваши бъдещи перспективи, защото ги обсъждате с тях или поради други причини.

Събития от първите дни на седмицата ще се превърнат в тема, която ви занимава дълго,  имайте предвид и насочвайте внимателно.

Почти през целия период ще водите доста позитивни и конструктивни разговори, ще се радвате на подкрепа и одобрение от страна на вашето най-близко обкръжение, ще чувате новини, които могат да се превърнат в повод да порадвате сърцето си.

Комуникацията е проводник на шансове, част от тях ще възникват спонтанно и под формата на известия и предложения, но други можете вие да отключите чрез вашата инициативност, да споделяте мисли и желания, ще бъдат подкрепени.

Чудесен период да оздравите сърдечни отношения…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени