СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.03.2024 – 31.03.2024

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което е с лунно затъмнение. Това Пълнолуние се отразява на ваши бъдещи перспективи на развитие, на вашето обществено положение или позиции в колектив.

Чудесен признак ще бъде, ако сега вие сте достатъчно подкрепени от важни за вас хора,  това ще е ясен признак, че се движите в правилна посока и не са необходими резки завои в бъдеще.

Избягвайте конфликти или напрежение, които ще имат широко отражение или после нищо няма да е същото…

Ако все пак някои контакти се прекратят, може би се да смените вашата среда, трябва да имате предвид, че случващото се по време на затъмнения прилича много на придвижване към наш път и предопределеност, ако космически сили не ни позволяват да се изгубим, образно казано. Затъмненията много често се тълкуват като прояви на „Божията воля“,  така че препоръчително да ценим високо шансове, които спонтанно застават на пътя ни, но не и да се стремим да задържаме нещо, което иска да излезе от живота ни.

Повечето от вас получават силна подкрепа от страна на своето семейство, вие делегирате отговорности с близките си, а така успявате да се справите с всичко оптимално добре.

Все още сте в период, който е доста интензивен, важен и определящ за вашата среда на съществуване, дом и семейство. Към настоящия момент звездите ви дават шанс да извършите положителни преобразувания в този сектор, възползвайте се, въпреки че част от шансовете ще ескалират и по външни причини. Повечето от вас ще се радват на хармония и разбирателство у дома, а ако преди е имало недоразумения, сега е подходящо да ги изчистите.

Ежедневието ви е наситено с ангажименти, но вие успявате да ги разпределите правилно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени