СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 27.03.2023 – 02.04.2023

x


През настоящата седмица може да си устроите малък семеен празник или са възможни промени, които са напълно позитивни за вас, които са дългосрочни и касаят фона ви на съществуване във вашия дом и семейство.

Може да се справите с битови или имотни казуси, дори такива, които се отнасят до местоживеене.

Може да изкажете идеи или желания, които да се подкрепят от близките ви. Може да се справите с наследства, ако това е тема.

Ако това не ви интересува, тогава може да сте на път да рестартирате живота си на различни нива, в личен и делови аспект.

Обръщайте внимание на интуицията си, която ще ви подсказва верния път и шансове, от които да се възползвате.

Сега се отключва възможност да проведете доста конструктивни разговори, те може да се превърнат в повод да привлечете на ваша страна влиятелна или енергична личност, която ще подкрепи собствените ви честолюбиви планове.

Евентуални преговори, разяснителни разговори, постигнати договорки ще имат дългосрочно и трудно отменяемо отражение и значение.

На път сте да преобразите средата си на съществуване, това може да се случи следствие на собствените ви амбиции и изказани думи, защото заемате по-престижни постове, сключвате подобни договори, понеже укрепвате едни контакти, но прекратявате други…

Защото втвърдявате вашия тон и редуцирате вашето обкръжение, изчиствате го от неблагоприятни влияния.

Партньорските отношения, лични или делови, преминават на ново ниво, имате възможност да ги насочите в една по-позитивна и предпочитана от вас посока, дори и това да изисква известен компромис от ваша страна, повече да се съобразявате с тях, те като отплата ще ви помагат, ще можете да делегирате отговорности, по-лесно ще осъществявате намеренията си, защото ще имате човек до себе си.

Близки до сърцето ви хора ще ви изненадват, в повечето случаи ще е приятно, но ако забележите някои слабости, отстранете ги своевременно, за да не прорастват в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени