СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 27.03.2023 – 02.04.2023

x


През настоящата седмица няма да ви липсва внимание, напротив, често ще се оказвате в своеобразен център от събития и новини, може да получите много приятни или въодушевяващи предложения и известия, въпрос на избори как ще реагирате.

Общуването е проводник на възможности, изказвайте ваши идеи и желания, вероятността да се намери кой да ги подкрепи е доста голяма. Някои от вас ще привлекат на своя страна благодетел, други може да сключат дългосрочни договори, трети  ще осъществят своя мечта, ще разширят своето влияние и отново чрез вид подкрепа…

В дома и семейството ви ескалират изненади и обновление и нека то да ви порадва. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, реагирате креативно на някои предизвикателства, толкова повече случващото се ще е във ваша полза.

Ако нещо ви е напрягало до скоро, сега е момента да го промените, иначе това ще се случи по външни и независещи от вас причини, но без да можете да контролирате тенденциите в значима степен.

На работното място периодът е подходящ да се докажете, да стабилизирате или повишите доходите си.

Някои от вас ще се справят с повишена конкуренция и ще заемат лидерски позиции, ако условията на труд го позволяват.

Може да зададете нови и дългосрочни перспективи в това направление. Ако настоящата ви реализация не ви носи удовлетворение, тогава сега може да си потърсите и намерите нова работа, която да е дългосрочна и със стабилни доходи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени