СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Амбициите на повечето от вас са доста високи и са повод да си поставяте по-значеними или по-далечни цели.

Вие сте в период, през който можете да разчупите границите на възможното, да надскочите успехите си като разчитате на висока квалификация, на влиятелни и власт-имащи личности, може и такива, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

През настоящата седмица имате шанс да изчистите спорни въпроси, ако желаете, а в някои случаи – като направите и повече компромиси, въпрос на избор е какво ще решите.

Пълнолунието, което е на 30 и 31 август, ще ви даде пик от информация, ще можете да сглобите една цялостна картина и да погледнете в по-далечното бъдеще, ще вземете решение или ще постигнете успехи, на които после ще разчитате дълго.

Около Пълнолунието ще укрепите перспективни връзки, ще ги надградите и обогатите.  Контакти и договори, които нямат място в живота ви обаче, ще бъдат прекратени.

Вашата социална активност и амбиция перманентно ще растат, тази тенденция ще се усили през втората част от тази седмица и ще нараства през следващите дни, така че навлизате в доста динамичен период.

Ще можете да изчистите недоразумения отпреди, ако е имало такива, с близки до сърцето ви хора, партньор или пораснали деца.

Получавате втори шанс, който може да стопли сърцето ви. Възможни са и подобни предложения, миналото ви застига по някакъв начин, вие ще решите как да реагирате.

Евентуални пътувания ще ви се отразяват доста добре.

Ако имате собствен бизнес, той постепенно ще набере скорост, може да се надгради или да постигнете резултати, да оформите тенденции, на които ще разчитате и през следващите месеци.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени