СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Вие сте в силно трансформиращ период, когато може да ви се налага да направите важен избор, който да бъде съобразно собствените ви интереси. На този етап те са тясно свързани  за хора или дори институции, които могат да допринесат за благоденствието ви.

Не е изключено да попаднете в ситуация, която прилича много на конфликт на интереси.

Ако вие съумеете да балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна  или пък съзнателно създавате и укрепвате контакти, които могат да допринесат за благоденствието ви, водите съответни преговори, тогава ще получите шанс да превъртите всички предизвикателства в полза, случващото се ще ви подейства обогатяващо, а не обратното.

Повечето от вас ще могат да разчитат на своите близки или своето семейство.

Периодът е подходящ да подобрите комфорта си на съществуване, може би да инвестирате във вашия дом или пък да хармонизирате най-близките си отношения.

Пълнолунието, което е на 30 и 31-ви август, може да ви даде шансове, които ви действат обогатяващо…

Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Миналото ви застига, но в повечето случаи това е полезно или благоприятно за вас, все едно получавате право на втори опит, вид подкрепа, която е много важна, благотворна, стабилизираща.

Вашите амбиции, желание да разчупите статуквото и да излезете извън границите на познатото, перманентно ще се усилват, вероятно и не без причина, но това също ще е повод за предстоящи успехи.

Евентуална висока квалификация или общуване с висококвалифицирани личности, може и стоящи далеч от вас, ще ви дърпат напред и нагоре през следващите дни и седмици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени