СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 28.11.2016 – 04.12.2016

x

10-Capricorn


Основната енергия, която можете и трябва да влеете е в стабилизацията на материалното ви състояние. Инициативността и съответните постигнати резултати могат да са с давност – около две години и половина, имайте го предвид и не пропускайте някои шансове, понякога под формата на алтернативи, а в други случаи – като ви се налага да „жертвате” нещо старо и отживяло своето време за сметка на ново и по-перспективно. Сега можете също да получите подкрепа при нужда от съвсем неподозирани източници и/или извън близкото ви обкръжение.

Нещо дълбоко в душата ви се трансформира, защото променяте приоритетите си за бъдещо развитие, понеже сте поставени в обновена социална обстановка от шансове, но и предизвикателства, с които трябва да се справяте. Моментът не позволява отпускане, напротив, важно е да сте максимално мобилизирани – сега и до средата на декември, така че да задържите онова, което не желаете да си отиде, а и да се възползвате от оформящите се допълнителни варианти, които имат все по-ясни очертания на хоризонта.

В понеделник няма да ви липсва приятна компания или помощ при нужда.

Във вторник и сряда сме под влияние на Новолунието, за вас то може да е своеобразно ново начало, предимно в частта неявни и неафиширани желания, вид алтернативи и смяна на посоката на развитие… Новолунието „осветява” и онова, което е неуправляемо, „слабо звено” в живота ви и следователно е по-добре да го оставите зад гърба си, така че да не го „влачите” и през новата ви предстояща, лична година.

Информационният поток е усилен, но е полезно да не се предоверявате на всичко чуто, да се пазите от подвеждане, неискреност, че и интриги…

В четвъртък, петък и събота вие притежавате достатъчно ресурси, за да насочвате сами събитията. На повърхността изплуват всички трупани емоции и не само, със съответните последици. Изненади. Препоръчително е да сте по-умерени и да не предизвиквате излишно Съдбата, освен, ако не сте готови и за последиците.

В неделя печелите нещо…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ