СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 28.11.2016 – 04.12.2016

x

9-Sagitarius


Новолунието от вторник и сряда е във вашия зодиакален знак и се превръща в ново начало, импулс за обновление, което най-силно ще усетят родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. През тази седмица можете да пренаредите или да фиксирате основните теми, които ще ви вълнуват през почти цялата ви нова лична година. Сега градите енергийна програма за нея, не пренебрегвайте сигналите на Съдбата, наблегнете на позитивите, на по-далечните цели, които искате да прорастват поетапно, изградете си стратегия и се опитайте да елиминирате своевременно негативите.

Аспектацията на звездите е такава, че ви подтиква да оставите нещо зад гърба си, поне и като минимум – това може да се усети в начина ви на мислене, така че да се отвори място за по-добри и качествени перспективи, за сметка на онези, които са изживели своето време.

Информационният поток е много усилен, вие може да се леко агресивни в подхода си и в общуването с околните, вероятно и не без причина – борите се за своите мечти и място под Слънцето, но и в подобен процес – действително успявате да привлечете съмишленици, влиятелни личности, приятели, партньори или колеги, които да ви помогнат, ако това се налага…

При всички случаи влиянието ви расте и както се казва: „грях е да не се възползвате”… Действайте, бъдете по-инициативни, а вероятно и повечето от вас са точно такива, ако не по желание, то по принуда и според бързо менящата се обстановка около тях.

Материалното ви състояние продължава да е нестабилно, не са изключени и внезапни, принудителни разходи, дори загуби. Внимавайте в това поле и не предприемайте излишни рискове, ако е необходимо – допитвайте се доверени лица или доказани професионалисти по интересуващия ви профил.

В понеделник тонусът ви не е много висок, препоръчително е да не се претоварвате.

Четвъртък, петък и събота са показателни за сигурността ви общо – на какво можете да разчитате, кое е на път да утече от живота ви.

В неделя няма да ви липсва компания, интересни известия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ