СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 28.11.2022 – 04.12.2022

x


Пред вас могат да се разкрият някакви варианти на развитие, които ще ви помогнат да се измъкнете от сложни ситуации или пък да спечелите нещо важно за вас, да материализирате желанията си, да подействате позитивно на доходите си и т.н.

Всичко гореизброено може да се разкрие пред вас чрез обходни пътища към целите, вид алтернативи, опека, до която се добирате, защото се оказва, че има кой да ви пази гърба или на кого да разчитате при разрешаването на подобни въпроси. Миналото може да ви застига по някакъв начин и под формата на разплата, така че някои от вас ще получат награда за полагане до този момент усилия.

Ежедневието ви може да е напрегнато над обичайното, защото не всички са толкова открити към вас, понеже може да сте на прага на житейски кръстопът, когато ескалират равносметки – с какво да продължите и с какво или кого да се разделите…

Голяма част от тенденциите ще се движат по инерция, така че вие може да прекратите връзки и договори, които са безперспективни, ненадеждни или направо измамни. Ако има такива, вие ще можете да ги идентифицирате, те перманентно ще объркват вашите планове и ще ви разминават с очакванията. В такъв случай, вероятно и наистина ще е по-добре да се разграничите от тях, за да не ви действат по подобен начин и в бъдеще. Може да ви се налага да разпределяте времето си между текущи и допълнителни дела, хубаво е да пренаредите ангажиментите си така, че да не сте прекалено натоварени, за да не пострада и физическото ви състояние.

Някои от вас може да имат нужда от почивка, да обърнат повече внимание и на себе си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ