СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 28.11.2022 – 04.12.2022

x


Слънцето, Венера и Меркурий вече транзитират през вашия зодиакален знак, тези планети ще ви надаряват с повече енергия, доза късмет, вяра в собствените сили и възможности,  шанс да влияете по-силно на околните и съответните позитиви.

През тази седмица вие може да бъдете въвлечени в разяснителни разговори, може да се разискват важни за вас теми, които ще определят вашият авторитет в колектив, вид стабилност в отношенията.

Мнозина ще дебатират конструктивно неразрешени въпроси, това ще им помогне да наложат мнението си, да осъществят желанията си, да привлекат нечия опека…

Стари теми, не намерили изход и решение, могат да се активират отново, но сега да се канализират в една по-подходяща и предпочитана от вас посока…

Добрата новина е, че ще можете да влияете на този процес над обичайното и крайният резултат действително ще зависи от вас. С по-голяма лекота печелите внимание, вид одобрение, ще усетите позитивната тенденция чрез известия, предложения, подадена ръка, ако имате нужда от такава. Общуването се превръща в проводник на стабилизация, успехи,  възползвайте се по оптимален начин.

Въпреки всичко, в обкръжението ви може да има дразнител, повишена конкуренция,  която не винаги е открита, напротив – понякога може да си служи със скрити и нечестни способи. От тази гледна точка е препоръчително да внимавате на кого се доверявате,  трябва да се пазите от интриги и т.н.

Ако имате партньор до себе си – стари и неразрешени въпроси отново могат да напомнят за себе си, проследете причинно-следствени връзки, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди…

В дома и семейството ви пак така са възможни недоразумения, сега може да въздействате и на тях, стига да искате…

Ако забележите, че нещо недоизказано се промъква между вас и близките ви, отстранете го, защото тази ерозия може да продължи да работи и в бъдеще и сериозно да подкопае основите в тези взаимоотношения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ