СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Възможно е да изпитвате някаква несигурност, която е свързана предимно с финансовото ви състояние, в оптимален вариант променяте подхода си, търсите и намирате варианти, които ще стабилизират материалното ви състояние като се осланяте на подкрепа – от страна на влиятелни личности, партньори, че и институции.

Не е изключено и да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а каква посока ще изберете зависи много от близкото ви обкръжение, така че трябва да се концентрирате в тази посока – да получавате подкрепа, да се сдружавате и т.н.

Ще има личности, които ще ви подкрепят силно, но за съжаление ще има и такива, които повече ще обещават, отколкото реално ще са на ваша страна, а в по-неприятна форма – направо могат да ви действат подвеждащо и да предизвикат загуби. Така че е полезно да внимавате на кого се доверявате.

Най-много енергия влагате, за да стабилизирате доходите си, усилията ви за сега не винаги дават очаквания резултат, но нека това не ви притеснява, после инвестираните време и усилия могат да ви се върнат с лихвите, да кажем през септември и октомври. Важно условие е, да избягвате остри конфронтации с определени персони, защото ще се провокира точно обратния ефект. Помислете, изградете си стратегия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилно начало, въпреки студа навън!

Ако сте пропуснали
Най-четени