СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Продължават да се осветяват вашите партньорски отношения, пикът от събития и тенденции са вече зад гърба ви, но през тази седмица се раздухват последиците и нека те да бъдат позитивни за вас.

Вероятно мнението на вашите партньори – лични или делови, е неустойчиво, може да имате усещането, че се колебаят… Не е изключено да ескалират и стари неразрешени казуси, които трябва да обсъдите спокойно.

Самите вие, особено родените през първи деканат, може да се чувствате, че сте на прага на житейски кръстопът, изпитвате колебания за собствените си действия.

На този етап е препоръчително да се въздържате от прекалено резки и остри реакции, дори и да се чувствате провокирани за това, защото ефектът на по-късен етап ще бъде точно обратния, на който сте се надявали.

Същевременно разполагате с достатъчно енергия, за да се справите с всички ескалиращи провокации. В значима степен вие определяте тенденциите според собствения преосмислен подход и т.н.

По въпроси с дом, семейство, недвижимо имущество може да ескалират внезапни, бързи промени, те пак са като скачени съдове за собствените ви реакции. Усетете на къде „духат ветровете“, особено родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен и вземете своевременни мерки.

Родените през втори деканат са в хубав период да повишат доходите си.

Всички Водолеи без изключение са във важен период относно социалния си статус, посоката зависи предимно от важни за вас взаимоотношения, имайте го предвид…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилно начало, въпреки студа навън!

Ако сте пропуснали
Най-четени