СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Повечето от вас сега съществуват в напрегната среда и причините за това могат да бъдат различни… Например, вашите амбиции са високи и над средното ниво, а това изисква да сте мобилизирани, за да се докажете, изпъкнете, за да заемете лидерски позиции в колектив, за да бъдете забелязани и оценени по достойнство.

Някои от вас ще проявят висока социална активност и инициативност, за да укрепят полезни връзки, които после ще се превърнат в мост към вашите собствени успехи.

Не е изключено да е нараснала конкуренцията, изискванията към вас или около вас реално да съществуват недоброжелатели, с всичко това може да се справите като демонстрирате лични качества, чрез които надскачате околните, излизате победители…

Все пак е препоръчително да се пазите от конфликти, преминаване на определени граници на добрия тон, които ще предизвикат обратен от желания или очакван резултат.

Ако определени контакти се изострят значимо, ако различията са непреодолими, тогава вие може да бъдете принудени да смените вашата среда, да се изместите на ново място, вероятно ще прекратите някои приятелства, които нямат място в бъдещото ви развитие.

В оптимален случай – вие се учите от „силните на деня“, привличате ги на ваша страна…

Евентуални пътувания ви носят щастие и радост, както и общуване с хора, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение.

Намирате време за развлечения, да порадвате сърцето си с любими хора.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта и пак така на път или в лицето на партньор, който е извън близкото ви обкръжение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени