СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Повечето от вас сега са натоварени с ангажименти над обичайното, а това вероятно извежда ежедневието ви извън обичайния ритъм.

Може да ви се налага да наваксвате с текущи дела, но също така да обръщате повече внимание на себе си, на семейството си, на лични приоритети.

Пазете се от разпиляване в различни посоки, от претоварване, което води до изтощение,  обръщайте повече внимание на физическото и психическото си здраве, препоръчително е да намирате време и за почивка.

Склонни сте да се допитвате до интуицията си, да гледате в по-далечното бъдеще, да анализирате с какво да продължите напред и какво трябва да оставите зад гърба си, за да сте по-щастливи или успешни.

Понякога външни и независещи от вас фактори ще ви дават ясен отговор, така че вие ще получите награда, вид окуражаване, морално и материално удовлетворение, когато трябва да продължите  определено направление от вашия живот.

Сега вие ще демонстрирате най-доброто в чисто професионален аспект, така че може да получите внезапни и приятни изненади, които касаят кариерното ви развитие, обществено положение или репутация. В този процес ще има хора, които са добронамерени, подкрепят честолюбивите ви планове и ви подават ръка при нужда.

Ценете високо онези, на които можете да разчитате сега, защото е твърде вероятно така да бъде и в бъдеще.

Ако все пак определени хора или ангажименти, дори трудови договори, нямат място в бъдещото ви развитие, тогава сега внезапно ще прекратите контакти, договори, които са изчерпани.

В любовта – можете да въздействате и да насочвате тази тема от живота си в една позитивна за вас посока, ако желаете, ако въвлечете вашата половинка в собствените си успехи и мечти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени