СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Повечето от вас сега са натоварени с ангажименти над обичайното, а това вероятно извежда ежедневието ви извън обичайния ритъм.

Може да ви се налага да наваксвате с текущи дела, но също така да обръщате повече внимание на себе си, на семейството си, на лични приоритети.

Пазете се от разпиляване в различни посоки, от претоварване, което води до изтощение,  обръщайте повече внимание на физическото и психическото си здраве, препоръчително е да намирате време и за почивка.

Склонни сте да се допитвате до интуицията си, да гледате в по-далечното бъдеще, да анализирате с какво да продължите напред и какво трябва да оставите зад гърба си, за да сте по-щастливи или успешни.

Понякога външни и независещи от вас фактори ще ви дават ясен отговор, така че вие ще получите награда, вид окуражаване, морално и материално удовлетворение, когато трябва да продължите  определено направление от вашия живот.

Сега вие ще демонстрирате най-доброто в чисто професионален аспект, така че може да получите внезапни и приятни изненади, които касаят кариерното ви развитие, обществено положение или репутация. В този процес ще има хора, които са добронамерени, подкрепят честолюбивите ви планове и ви подават ръка при нужда.

Ценете високо онези, на които можете да разчитате сега, защото е твърде вероятно така да бъде и в бъдеще.

Ако все пак определени хора или ангажименти, дори трудови договори, нямат място в бъдещото ви развитие, тогава сега внезапно ще прекратите контакти, договори, които са изчерпани.

В любовта – можете да въздействате и да насочвате тази тема от живота си в една позитивна за вас посока, ако желаете, ако въвлечете вашата половинка в собствените си успехи и мечти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени