СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще се отрази на професионалната ви реализация. Получавате развръзки на дълго полагани от вас усилия и нека те да ви зарадват. Ако има скрити процеси, които ви влияят или объркват предварителните ви планове, то те също ще бъдат по-видни от обикновено, така че да ги отстраните своевременно.

Периодът е благоприятен да се движите по-скоро по инерция, според текущи възможности, които ще застават на пътя ви по един естествен начин, а не толкова да се движите срещу течението, не е подходящо да насилвате тенденциите или да „чукате два пъти на една и съща врата“. От друга страна – пред вас могат да се разкриват алтернативи на развитие, особено, ако ги търсите. Те могат да доведат до базисни преобразувания, които ще имат отражение на почти всички нива от вашия живот.

Колкото по-малко афиширате намеренията си, толкова повече ще нарастват шансовете да се реализират те на практика.

В друг случай – това е подходящо време да намалите темпото, да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, на лични въпроси, включително такива, които се отнасят до дом, недвижимо имущество, условия на съществуване – общо. Всичко изброено може да се насочи в една по-позитивна посока, намира се изход, решения и т.н.

Информационният поток е много усилен носи ви ценно знание. В този процес ще можете да идентифицирате тайни, там, където ги има и тази тенденция ще се съхрани и през следващата седмица.

Все пак ще е полезно да не се предоверявате, за да се предпазите от вид манипулации, нечестност и т.н.

В близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви подкрепя, повечето от вас ще се радват на отлични обществени позиции, подходящо време да утвърдите позиции в колектив, да си сътрудничите или да се възползвате от нечия помощ, това послание ще се съхрани и през идната седмица, възползвайте се.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ