Седмичен хороскоп Лъв 30.03.2015 – 05.04.2015

x

 

 

 


 

Звездите се стремят да разширят хоризонтите ви чрез пътувания, като придобиете нова квалификация или преминете на друго ниво на отговорности, съответно-обучение и/или като увеличите кръга си на влияние и общувате с хора стоящи далеч от вас – в пряк или преносен смисъл. Подобни сфери на влияние са способни да разкрият „внезапни" шансове пред вас.

От друга страна ежедневието ви е също толкова динамично, носи ви изненади и доста ангажименти, често и над обичайното, поради допълнителни и непредвидени фактори…

Известия от стари приятели, хора близки до сърцето ви, включително и пораснали деца, ако имате такива, са източник на важни новини и устойчиви тенденции, необходимост от повече внимание. През настоящия период имате шанс да „стабилизирате", а и намерите благоприятен изход на въпроси от гореспоменатото поле.

В понеделник и вторник Луната е във вашия зодиакален знак, вие привличате внимание, „под светлината на прожекторите сте" и притежавате доза късмет. Възползвайте се!

В сряда и четвъртък печелите материален бонус или друго поощрение. Марс преминава в Телец и през следващите седмици постепенно, амбицията ви за по-добър социален статус /кариерно развитие, брак/ ще се превърне в лайтмотив, ще „гълта" значим енергиен ресурс. Тенденцията може да е провокирана от високите ви цели, а и възможности, но може да ескалира от конкуренция, изисквания към вас, а понякога и недоброжелатели, способни да ви въвлекат във „война" за позиции и авторитет. Докато Юпитер е във вашия знак, вие сте закриляни от „голямото щастие", така че всяко „зло" ще можете да преобръщате в „добро".

Петък и събота ви носят много информация, изненади и обрати.

В неделя сте доста емоционални и под въздействие на натрупани впечатления.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Райе за свежа визия в сряда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ