Седмичен хороскоп Везни 11.05.2015 – 17.05.2015

x

 

 

 


 

Вашата покровителка Венера е в зодиакалния знак Рак и ще ви направи по-емоционални от обикновено по различни поводи. Някои от вас се замислят за догматични ценности, например свързани с дома, семейството, близки и далечни роднини. Подобни нагласи са способни да ви представят в една нова светлина и да променят имиджа ви. Вие проявявате особен творчески подход, който завладява околните и ви надарява с доза късмет в изпълнението на всекидневните ви задължения, обгръща ви с доза магия, която се отразява на авторитета ви, способността да печелите симпатии.

Същевременно, ако водите преговори, предстоят въпроси за разрешаване с договори и други писмени документи, включително и свързани с юридически казуси, степен в образование, разплитане на ситуации, свързани с отношения близки до сърцето ви – това води до значимо напрежение, а и вид ограничения. Но поне в подобни направления получавате яснота и можете да реагирате максимално адекватно, защото „слабите звена" се оформят и подчертават.

Понеделник е трансформиращ за нагласите ви. Изчерпват се ресурси и нагласи, свързани с „чужди ресурси" -материални, морални. До каква степен можете да разчитате на тях – разбирате в значима степен.

Вторник и сряда са динамични, изпълнени с ангажименти, които ви извеждат извън обичайния ритъм, но справянето с тях ще ви се възвърне по адекватен начин и ще се впише в „автобиографията", която за мнозина ще отвори и нова страница.

В четвъртък и петък приоритет са околните – доброто взаимодействие с тях ще определя и силно влияе на собствените ви успехи, реализация на цели.

В събота и неделя е добре да намерите подходящ начин за разтоварване. Научавате съществени подробности или вид новини свалят маски и илюзии.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ