СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 01.01.2024 – 07.01.2024

x


Повечето от вас са концентрирани върху съвсем практични цели и задачи,  които имат значение и отражение върху професионалната ви реализация и кариерно развитие.

Вие се намирате в период, през който можете да стабилизирате, подобрите бъдещи перспективи на развитие  като се увенчаят с успех усилия, които сте полагали до този момент,  получите добри известия, вид подкрепа при евентуални преговори, които ще имат позитивно отражение върху финансовото ви състояние,  шансове да се изкачите по йерархичната стълбичка, да направите проби в кариерното си развитие. Колкото сте по-инициативни в това направление, толкова по-далеч можете да стигнете…

Ежедневието постепенно ще забърза своя ритъм и ще ви натовари с допълнителни дела,  ще ви мобилизира и амбицира.  Тази тенденция ще се усили и през следващата седмица,  така че вие действително се намирате в прекрасен период, така че да реализирате на практика високи и честолюбиви планове,  които ще се отразят на общественото ви положение и на доходите ви… Можете да зададете едно голямо ново начало,  което после ще се развива по инерция през следващите месеци,  а може и години. Като минимум е правилно-  да си изградите по-дългосрочна стратегия и според това на кого или какво можете да разчитате. Мнозина са в преломен момент, когато вид промени са почти задължителни,  така че вие или ще трябва да увенчаете с позитивни резултати ваше минали усилия, да ги надградите и обогатите,  или много скоро ще ви се наложи да прелистите много страница, да си потърсите и намерите нещо по перспективно, ако не веднага,  то през февруари 2024 г.

Любовта остава на заден план или пък все филтрира от разума,  от вид практични  и чисто материални приоритети.

В друг вариант – харчите повече за любими хора или пък си правите хладни равносметки- до колко вашите връзки са лоялни. Това може да изстуди страстите и чувствата,  но и да ги приближи към вид реални стойности.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени