СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 01.01.2024 – 07.01.2024

x


Повечето от вас са силно концентрирани върху любими хора- това може да е ваш партньор,  пораснали деца,  ако имате такива. Ще намирате повече време за тях,  за евентуални развлечения,  можете да им помагате да укрепвате привързаността между вас,  да изчиствате евентуални недоразумения,  ако от това се налага.

Ако решите да пътувате,  тогава това ще има подчертано позитивно отражение върху вашите връзки.

Най-много обич и разбиране получавате от вашите близки и семейство… Същевременно  има нещо,  което ви тежи,  останало е като неразрешен казус от миналото. Подходящо е сега да се справите с това предизвикателство,  така че да не го влачите и в бъдеще… Можете да вземете решение,  което да е определящо,  да разберете сложен възел,  ако желаете разбира се… В друг вариант- просто може да се разграничите и да откажете да носите съответните тежести,  които могат да бъдат конкретни ангажименти,  а понякога и връзки,  които само ви натоварват,  но не ви носят удовлетворение и очевидно не могат да се развиват  в правилна посока.

Меркурий,  вашият покровител вече е директен,  така че ще ви измъкне от вид колебания и водовъртеж  на по-сложни и неизяснени казуси,  които пак така засягат  най-близкото ви обкръжение  и важни за вас хора.

Вашата решителност постепенно ще расте,  както и собствената ви увереност,  все повече ще можете да разчитате и на доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени