СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 01.05.2023 – 07.05.2023

x


Повечето от вас сега блестят с ярка светлина, вие често се представяте като незаменими,  силни и креативни натури.

Подходящо време да се докажете, за да постигнете успехи, на които ще можете да разчитате през следващите седмици, месеци, а може и много по-дълго време.

Някои от вас ще сбъднат съкровено желание, ще могат да надникнат в по-далечното бъдеще, за да установят какво или кой подкрепя честолюбивите им планове.

Мнозина ще получат шанс да си върнат нещо от миналото, което не е трябвало да напуска живота им или пък ще получат награда, която пак така се отразява на общественото положение, изкачване по йерархичната стълбичка, репутация като минимум.

Около вас има доста хора, които изглеждат добронамерени, но не винаги ще е така и всъщност през настоящия период вие трябва да внимавате, така че да се предпазвате от влияния, които са нечестни, понякога манипулативни и могат да ви нанесат финансови или морални щети.

През първата част от периода ще можете да ги идентифицирате чрез реални действия, вид отражение върху вас и като установите известно разминаване между думи и дела… Ако има такива…

Пълнолунието на 5-ти май, което е с лунно затъмнение, може да се окаже едно от най-важните за вас, то може да смени декорите около вас в личен или делови аспект, у дома или на работното място, това са развръзки на вид тенденции, които ескалират от известно време и нека случващото се да ви порадва.

Подходящо е съзнателно и целенасочено да се освободите от всичко, което е излишно или токсично, което е изживяло своето време.

Понякога това мога да бъдат и емоции, преживявания, с които е по-добре да се разделите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени