СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 01.05.2023 – 07.05.2023

x


Към настоящия момент вие проявявате голяма борбеност, сила и инициативност, които по един естествен начин привличат внимание към вас, това е повод да направите пробив в избрано от вас направление, може внезапно или бързо да се сдобиете с по-престижни обществени позиции, по-голяма популярност или подкрепа от страна на влиятелна или власт имаща личност.

При всички случаи няма да ви липсва компания, помощ, ако се нуждаете от такива.

Вашите действия може да са ориентирани в посока, която допринася за утвърждаването на вашия авторитет и в повечето случаи усилията ви се увеличават с успех и със съответните позитиви.

На този фон вие сте склонни да преосмислите вашите чувства, те може да са свързани с любим човек, но и други хора, включително извън близкото ви обкръжение, буквално и в по-широк смисъл.

Може да се сблъсквате с истини, които извират от душата ви, които ще ви помогнат да направите оптимално правилен избор.

Някои от вас може да изпитват известна несигурност или колебания относно по-далечни перспективи на развитие. Сглобете една цялостна картина, за да не се изгубите, образно казано.

Пълнолунието, което е с лунно затъмнение на 5 май, ще освети вашите сърдечни връзки,  ще ви покаже на кого и в каква степен можете да разчитате. Чудесен признак ще бъде, ако през това време всичко е наред, вие се радвате на взаимност и обич.

Ако забележите някакви слаби звена, опитайте се да ги отстраните своевременно, защото случващото се има широко отражение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени