СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 01.06.2020 – 07.06.2020

x


На повечето от вас и по различни поводи им се налага над средното ниво да се доказват в колектив. Причините за това могат да бъдат различни, например нараснали са вашите амбиции или заемате ново обществено място, или пък конкуренцията е голяма, както и очакванията към вас, променили са се изискванията към вас, или част от близкото ви обкръжение се държи различно, вероятно не твърде надеждно, а вие трябва да реагирате адекватно на случващото се.

В оптимален случай – проявявате по-голяма гъвкавост, сменяте подхода и съответно превъртате предизвикателствата в полза.

Обединяващо правило е, че вашите обществени позиции и репутация се тестват за устойчивост към настоящия момент, а крайният резултат зависи от собствената ви адаптивност, всичко това се отразява по един естествен начин и на финансовото ви състояние… По-широко одобрение ще е повод за печалби, вид недоброжелателност от определени персони – точно обратното, ще е причина за загуби. Помислете кого и как да отстраните от пътя си, за да се избегнете щети – материални или морални, също с кого да обедините усилия.

Вид стратегия ще води до положителни развръзки, пик от събития в края на седмицата, когато предстои Пълнолуние на 05-06 юни с полусенчесто затъмнение, които ще се закодират трайно. Ако не всичко протича точно така, както желаете, тогава ще отворите нова страница през втората част на юни, за да откриете своето най-добро място под Слънцето.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Овърсайз визия за всеки ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ