Тренд радар: Pink Power

x


На розовото не му трябва да е новото черно, нито пък старото вечно. Розовото само̀ си е империя и легенда, на която се посвещават песни, поеми, че и животи. Докато избираме пролетния си гардероб, май си струва да послушаме “La vie en rose”. И ако може да си пожелаем изпълнението на Одри Хепбърн от филма “Сабрина”. Защото и тя вярваше в розовото. Точно както и ние вярваме в него – безгранично. 

Всъщност на него не му трябва пролет, нито конкретен сезон. Тъй като елегантно се промъква върху плетива и коприни, върху oversize палта и оскъдни рокли, когато и където си пожелае. Стига да е близо до нас в най-сладките ни приключения, оцветени в захарен памук и приказни пастели.

Тръгваме по следите му, за да видим къде най-много му отива да грее. Изглежда големите модни столици му прилягат напълно, защото го срещаме из всяка гореща street style точка. Ту се смесва с други захаросани нюанси, то потъва в компанията на сребристи пайети. Покатерва се до високата талия на панталона ни и се плисва от глава до пети в костюмите ни от две части.

Огромният хит на сезона и на сезона след него са блейзърите в розово с дължина до средата на бедрото, свободна кройка и малко по-груб силует. Но само за да подчертае момичешкото, което сами носим в себе си.

Аксесоарите в розово също винаги са добра идея – от кадифените токчета до микро чантата на кръста. Важното е да ни е сладко!

Останалото Одри вече го е изпяла.

На нас ни остава и да го изживеем.
Текст: Александра Тошева

Снимки: @blaireadiebee; @thefashionguitar; @notjessfashion; @frollein_herr; @sorayabakhtiar; @tamara; @babba.c; @thestyleograph; @emilisindlev.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Винаги вярвайте, че нещо страхотно ще се случи!

Ако сте пропуснали
Най-четени