Тренд радар: Pink Power

x


На розовото не му трябва да е новото черно, нито пък старото вечно. Розовото само̀ си е империя и легенда, на която се посвещават песни, поеми, че и животи. Докато избираме пролетния си гардероб, май си струва да послушаме “La vie en rose”. И ако може да си пожелаем изпълнението на Одри Хепбърн от филма “Сабрина”. Защото и тя вярваше в розовото. Точно както и ние вярваме в него – безгранично. 

Всъщност на него не му трябва пролет, нито конкретен сезон. Тъй като елегантно се промъква върху плетива и коприни, върху oversize палта и оскъдни рокли, когато и където си пожелае. Стига да е близо до нас в най-сладките ни приключения, оцветени в захарен памук и приказни пастели.

Тръгваме по следите му, за да видим къде най-много му отива да грее. Изглежда големите модни столици му прилягат напълно, защото го срещаме из всяка гореща street style точка. Ту се смесва с други захаросани нюанси, то потъва в компанията на сребристи пайети. Покатерва се до високата талия на панталона ни и се плисва от глава до пети в костюмите ни от две части.

Огромният хит на сезона и на сезона след него са блейзърите в розово с дължина до средата на бедрото, свободна кройка и малко по-груб силует. Но само за да подчертае момичешкото, което сами носим в себе си.

Аксесоарите в розово също винаги са добра идея – от кадифените токчета до микро чантата на кръста. Важното е да ни е сладко!

Останалото Одри вече го е изпяла.

На нас ни остава и да го изживеем.
Текст: Александра Тошева

Снимки: @blaireadiebee; @thefashionguitar; @notjessfashion; @frollein_herr; @sorayabakhtiar; @tamara; @babba.c; @thestyleograph; @emilisindlev.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени