СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще ви даде пик от информация с какво е уместно да продължите напред, какво трябва да оставите зад гърба си…

Случващото се може да прилича на прелистване на нова страница или пък необходимост да направите важен избор…

Вие спонтанно ще се възползвате от шансове, които касаят професионалната ви реализация, можете да набележите и варианти на развитие, ако се нуждаете от такива. Ако нещо трябва да остане зад гърба ви и е изживяло своето време, тогава това ще бъде пак така по-видно от обикновено.

Марс е във вашия зодиакален знак до края на седмицата, възползвайте се по оптимален начин! Успехи, които завоювате сега, тенденции, които зададете после ще се развиват почти по инерция през следващите месеци, а може и около две години и половина.

Мнозина имат нужда от промяна, която ще разсее евентуално напрежение, ще ви помогне да се чувствате по-щастливи, по-свободни… Може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, за да защитите себе си и интересите си. Случващото се сега може да ви занимава дълго, през следващите около два месеца и да се отрази върху кариерното ви развитие, социален статус, репутация, върхови постижения. Влияете на тенденциите над обичайното, възползвайте се!

Все пак, ако е необходимо някакво обновление, от вас ще се изисква повишена приспособимост, ако това е невъзможно, тогава ще направите рязък завой и със съответните последици.

Партньорските отношения на този етап са на заден план или се филтрират от разума…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени