СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще „освети“ партньорски отношения, важни за вас връзки.

Ескалират показателни събития, пик от новини и нека случващото се да ви зарадва. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любими хора, ще можете да разчитате на същото и в бъдеще време.

Ако забележите слаби звена, тогава е подходящо да ги отстраните своевременно, за да не позволите да прорастват и в бъдеще време. Мнозина ще чувстват подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, приятели и т.н.

Висока социална активност, прекарване на повече време навън, ще има позитивен ефект  върху взаимоотношенията ви, може да се превърне и в повод за възможности, внезапни предложения, от които да се възползвате.

Почти през целия период ескалират и повишени разходи, пазете се от рискови действия,  които могат да предизвикат загуби или от подобни конфликти. Евентуална дестабилизация на финансите ви или необмислени действия в тази сфера ще имат отражение през следващите около два месеца, имайте го предвид и внимавайте.

Същевременно през настоящия период е подходящо да проявите инициативи, които ще ви подействат обогатяващо, ще имате такъв шанс, а после част от подобни перспективи ще отекат, така че е препоръчително да се хванете за тях сега…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени