СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще „освети“ партньорски отношения, важни за вас връзки.

Ескалират показателни събития, пик от новини и нека случващото се да ви зарадва. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любими хора, ще можете да разчитате на същото и в бъдеще време.

Ако забележите слаби звена, тогава е подходящо да ги отстраните своевременно, за да не позволите да прорастват и в бъдеще време. Мнозина ще чувстват подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, приятели и т.н.

Висока социална активност, прекарване на повече време навън, ще има позитивен ефект  върху взаимоотношенията ви, може да се превърне и в повод за възможности, внезапни предложения, от които да се възползвате.

Почти през целия период ескалират и повишени разходи, пазете се от рискови действия,  които могат да предизвикат загуби или от подобни конфликти. Евентуална дестабилизация на финансите ви или необмислени действия в тази сфера ще имат отражение през следващите около два месеца, имайте го предвид и внимавайте.

Същевременно през настоящия период е подходящо да проявите инициативи, които ще ви подействат обогатяващо, ще имате такъв шанс, а после част от подобни перспективи ще отекат, така че е препоръчително да се хванете за тях сега…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени