СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 04.01.2021 – 10.01.2021

x


До 8-ми януари могат да ескалират важни събития, които ще се запечатат за дълго и ще повлияят вашия социален статус, съответно кариерно развитие или брачни отношения.

Случващото се не е случайно, а следствие на дълго ескалиращи тенденции, да кажем през изминалото полугодие подчертано, въпреки че може и да е повече. Все още можете да насочвате, не губете по-далечни цели от поглед, така че да очертайте една развръзка, която ще ви радва и ще ви бъде полезна през следващите месеци, а може и години.

На 8-ми януари Марс ще премине в Телец, за вас това означава, че през тази седмица стартира едно ново начало за вас, което ще изисква вие да се концентрирате повече върху възможността да получавате подкрепа и одобрение от страна на колектива, в който съществувате. Причините за това могат да бъдат различни, например, за да не позволите негативно влияние от страна на околните, за да утвърдите авторитета си сред другите и да получите подкрепа и одобрение, така че да не позволите евентуални загуби – чисто финансови или морални.

В друг случай – в обкръжението ви се появяват интересни и креативни личности, с които виждате, че може да обедините усилия и те да обновят живота ви.

Все пак околните ще се държат все по- непредвидимо, понякога могат и да ви изненадват, така че е полезно да внимавате на кого се доверявате.

Това може да се превърне в повод да разчистите обкръжението си – да оздравите едни връзки, но да прекратите други и това ще се превърне в полезно начинание, а може би и определящо за бъдещото ви развитие. През втората част на седмицата нарастват възможностите да хармонизирате вашите партньорски отношения, ще се радвате на повече доброжелателност, възползвайте се по оптимален начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ