СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.06.2018 – 10.06.2018

x


Периодът е важен да извоювате по-престижни позиции в колектив или поне да не позволявате околните да ви влияят така, че да подменят интересите ви, дори да ви изместят. Вероятно ще се водят бурни дебати, може да разкривате тайни процеси, вие имате достатъчно сили, за да се предпазвате от евентуална нечестност, подвеждане, дори интриги. Все пак е полезно да сте по-внимателни, да не се предоверявате.

Чувствата ви се ревизират, а може в душата ви да кипят силни страсти, но да не сте склонни да ги афиширате докато сами не прецените какво действително искате и е ценно за вас. Ако в този процес се разделите с хора или обстоятелства, това в повечето случаи ще е полезно за вас, ще има оздравителен ефект – буквално или в преносен смисъл. В действителност е препоръчително да не се поддавате на излишни емоции и да сте по-внимателни към здравето си.

Ежедневието на повечето от вас може да е извън обичайния ритъм поради допълнителни задачи за изпълнение, изненади и т.н.

В близкото обкръжение на мнозина се появява енергична личност, това може да е партньор от миналото, който отново напомня за себе си и може трайно да се настани в живота ви, ако ви интересува и му позволите, разбира се…

Конкуренцията около вас също расте, стопирайте подобни тенденции, като се обедините с определен кръг от хора, намерите съдружници, дори покровители… иначе може да ви се наложи до есента да хабите твърде много енергия, за да се доказвате пред личности, които не го заслужават.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ