СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 04.06.2018 – 10.06.2018

x


През тази седмица все повече ескалира някаква дилема, която ви поставя на прага на житейски кръстопът, мнозина изпитват съмнения коя посока за бъдещото си развитие да изберат, вероятно и не без причина, а следствие на текущи събития, проведени разговори и т.н. Хора, стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, идеи за пътувания, внасят смут в душата ви. Моментът е подходящ да анализирате всичко, което е стойностно за вас или пък по-скоро се превръща в спирачка към чувството ви на щастие – общо. Дори и да се налага да правите компромиси, нека те бъдат умерени, за да не се подменят интересите ви.

Възможно е да се завихри някаква превратна точка в партньорските ви отношения, след която нищо не е същото. Нека тази тенденция да подейства като оздравителен процес, в който се отстраняват внимателно всички слаби звена, усилват се скрепващите елементи.

Владеят ви силни страсти, успехите ви за дълго ще се определят от подкрепата, която получавате от партньори -лични или делови, от влиятелни личности, така че е хубаво да се ориентирате в тази посока.

Вие ще полагате или много усилия да задържите онова, което имате като се вкопчите за идея или човек, или пък точно обратното – ще направите всичко възможно, за да се измъкнете от водовъртеж, който ви прави прекалено зависими, но и неудовлетворени. За сега набелязвате посоката, получавате подсказки, провеждате разговори, чувате определящи новини…

При правилно избрана цел и най-малката стъпка ще ви отведе към голяма и желана победа, измъкване от сложни ситуации през ноември… стига да не се поддавате на емоции, да се стремите да сте оптимално обективни и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ