СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.09.2023 – 10.09.2023

x


През настоящата седмица вие може да проведете важни разяснителни разговори или пък да получите новини, които касаят вашето финансово състояние.

Може да си върнете шанс от миналото, който ви действа обогатяващо… Можете да наваксате с евентуални пропуски, ако е имало такива и това пак така да има позитивен ефект върху онова, което имате – общо. Можете да преговаряте за интересите си, да получите достатъчно яснота за подобни теми и да им въздействате. При всички случаи момента е отличен да материализирате желание, да спечелите нещо важно за вас, това може да е повишаване на доходите, но може и да е нещо друго, което касае честолюбиви планове, ваши по-добри обществени позиции.

През настоящата седмица повечето от вас ще се почувстват достатъчно подкрепени от определени личности и вид обстоятелства.

Ценете ги високо, те могат да бъдат същите, на които ще разчитате до края на годината, а може и повече, които ще допринасят за благоденствието ви, ще ви проправят път напред и нагоре към вашите мечти. Венера вече е директна във вашия зодиакален знак, така че вие вече ще бъдете напълно убедени в  каква посока да влеете тази мощна енергия, която ще допринесе за чувството ви на щастие.

По различни начини и поводи до края на септември вие ще можете да привличате онова, което най-силно искате, понякога това може да е любим човек, но може и да е нещо друго…

Ако то е ваше, ще го получите или умножите до края на септември, все пак крайният резултат ще зависи от вашите чувства и цели.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени