СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 04.09.2023 – 10.09.2023

x


През настоящата седмица вие продължавате да влияете на тенденции над обичайното.

Вашата инициативност ще нараства и вие може да проведете много важни разговори, които да ви помогнат да постигнете висока и далечна мечта.

Ако в миналото са ескалирали някои обърквания, вид неяснота, която касае бъдещи перспективи на развитие, сега тази неяснота се разрешава, защото получавате информация, понеже вие сте много по-наясно какво действително искате, ориентирате се в посока, в която получавате подкрепа, а тя е способна да ви дръпне напред и нагоре, образно казано.

Вие сте в период, през който можете да разчупите статуквото, да постигнете по-добри резултати от преди, да се измъкнете от водовъртеж на предизвикателства. Това, което ще ви помага ще бъдат хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, вашата собствена и висока квалификация, но и амбиция…

Любовта в последно време е сложна, преминава през своеобразен тест за здравина или самите вие сте по-склонни и от обикновено да ревизирате вашите чувства.

Ето, че през настоящия период подобни теми също ще започнат да се канализират в направление, което предпочитате или пък вече е зададено като вектор на развитие, но сега ще набере скорост.

Ще се оздравяват и просперират онези връзки, които допринасят за благоденствието ви, останалите ще отпадат, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени