СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 04.09.2023 – 10.09.2023

x


През настоящата седмица вие продължавате да влияете на тенденции над обичайното.

Вашата инициативност ще нараства и вие може да проведете много важни разговори, които да ви помогнат да постигнете висока и далечна мечта.

Ако в миналото са ескалирали някои обърквания, вид неяснота, която касае бъдещи перспективи на развитие, сега тази неяснота се разрешава, защото получавате информация, понеже вие сте много по-наясно какво действително искате, ориентирате се в посока, в която получавате подкрепа, а тя е способна да ви дръпне напред и нагоре, образно казано.

Вие сте в период, през който можете да разчупите статуквото, да постигнете по-добри резултати от преди, да се измъкнете от водовъртеж на предизвикателства. Това, което ще ви помага ще бъдат хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, вашата собствена и висока квалификация, но и амбиция…

Любовта в последно време е сложна, преминава през своеобразен тест за здравина или самите вие сте по-склонни и от обикновено да ревизирате вашите чувства.

Ето, че през настоящия период подобни теми също ще започнат да се канализират в направление, което предпочитате или пък вече е зададено като вектор на развитие, но сега ще набере скорост.

Ще се оздравяват и просперират онези връзки, които допринасят за благоденствието ви, останалите ще отпадат, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени