СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.11.2019 – 10.11.2019

x


През тази седмица е подходящо да изчистите евентуални недоразумения на работното си място, напрежението в работата постепенно ще започне да спада, но ще ескалират последиците, съответно – успехите, до които сте се добрали или евентуални конфликти, които не сте избегнали.

Това ще определи базисни трансформации, например смяна на работа, среда, линия на поведение, може да скъсате някои връзки и договори, но пък ще имате шанс да създадете нови скоро.

Ако работата ви е творческа или пък имате собствен бизнес, тогава ще сте в подем и можете да очаквате до края на ноември успехи над средното ниво.

Ако работата ви е рутинна, тогава ще ви влече силно към нещо друго, например да се разтоварвате в приятна компания с любими хора – партньори, семейството ви и т.н. Може да намирате все повече време за хоби и така е правилно, не е изключено по един неочакван начин така да привлечете късмет и благоденствие на всички нива от живота си, като минимум ще се разтоварите от напрежение, това ще подейства положително на тонуса, че и здравето ви.

Ако те сами – няма да ви липсва внимание, ухажори, шанс да срещнете любовта.

Можете да разчитате на най-близки хора. Ако е имало недоразумения в дома и семейството ви или са ескалирали спорове – сега можете да ги изчистите по един конструктивен начин. Не е изключено да инвестирате в дома си или да стигнете до консенсус спрямо наследства, имуществени казуси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени