СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 04.11.2019 – 10.11.2019

x


Вие сте в творчески подем, расте харизмата, вътрешната ви сила и всичко това се превръща в повод – с по-голяма лекота да осъществявате желанията си, да получавате подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Периодът е отличен да заздравите партньорските си отношения /лични или делови/, може да оформите по-далечни перспективи на развитие чрез обсъждане на общи проекти, като мечтаете и действате в посока да материализирате идеите си. Ако започнете връзка сега, то тя ще се оказва дълготрайна и надеждна.

Въпроси свързани с дом, недвижимо имущество, место-живеене, ремонти или пък спор с близък, член на семейството – все още стоят остро, през тази седмица се появяват шансове тези приоритети да се разрешат, но от вас зависи посоката и сега е моментът да насочвате, после ще е по-трудно.

На работното си място можете да се надявате на подкрепа, в известен смисъл може да се каже, че сега сте закриляни от звездите и дори и да има някакви предизвикателства, то вие можете да ги превъртите в полза дори и като разчитате на доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени