СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.12.2023 – 10.12.2023

x


Вашият покровител Слънцето е в зодиакалният знак Стрелец и от този сектор ви надарява с огнена енергия, която трябва да има позитивен ефект на различни нива, да ви надарява с доза късмет и вид ентусиазъм.

Това е чудесен период, през който можете да се докажете и да изпъкнете, така че да осъществите ваше сърдечно желание, да се представите като лидери или пък да направите пробив в направление, което най-силно желаете. Ако имате собствен бизнес или работата ви е свързана с изяви пред публика, тогава ще се представите най-добре.

Подходящо време да обърнете повече внимание на любими хора, да намирате време и за развлечения, някои ще реагират точно така и ще намерят начин да порадват сърцето си.

Ще откривате любовта или вид взаимност в най-близкото си обкръжение, в дома и семейството или пред личности, които вече са заслужили вашето доверие и подкрепа.

Ще имате с кого да делегирате отговорности, на кого да разчитате, а това по един естествен начин ще внася спокойствие в душата ви.

Хубав период да хармонизирате домашна, семейна среда, да се справите с битови и имотни приоритети, ако това ви интересува.

Рутинна работа, която не ви е по вкуса, не ви е приятна, ще намерите начин да избягате от нея, а някои от вас може да предприемат стъпки, така че да прелистят много страница в живота си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нещо от Chanel? Задължително!

Ако сте пропуснали
Най-четени