СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.12.2023 – 10.12.2023

x


Вашият покровител Слънцето е в зодиакалният знак Стрелец и от този сектор ви надарява с огнена енергия, която трябва да има позитивен ефект на различни нива, да ви надарява с доза късмет и вид ентусиазъм.

Това е чудесен период, през който можете да се докажете и да изпъкнете, така че да осъществите ваше сърдечно желание, да се представите като лидери или пък да направите пробив в направление, което най-силно желаете. Ако имате собствен бизнес или работата ви е свързана с изяви пред публика, тогава ще се представите най-добре.

Подходящо време да обърнете повече внимание на любими хора, да намирате време и за развлечения, някои ще реагират точно така и ще намерят начин да порадват сърцето си.

Ще откривате любовта или вид взаимност в най-близкото си обкръжение, в дома и семейството или пред личности, които вече са заслужили вашето доверие и подкрепа.

Ще имате с кого да делегирате отговорности, на кого да разчитате, а това по един естествен начин ще внася спокойствие в душата ви.

Хубав период да хармонизирате домашна, семейна среда, да се справите с битови и имотни приоритети, ако това ви интересува.

Рутинна работа, която не ви е по вкуса, не ви е приятна, ще намерите начин да избягате от нея, а някои от вас може да предприемат стъпки, така че да прелистят много страница в живота си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени