СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП дева 04.12.2023 – 10.12.2023

x


През настоящата седмица ще откривате по-силна подкрепа от страна на най-близкото ви обкръжение, ще чувате хубави новини, предложения, ще водите доста конструктивни разговори, ще провеждате приятни срещи, а това по един естествен начин ще е повод да порадвате сърцето си.

Може да укрепите отношения с ваш партньор или пораснали деца, да изчистите евентуални недоразумения от миналото, ако са възникнали такива.

Водите доста конструктивни разговори, думите ви имат чуваемост, тежест, радвате се на уважение, влияете силно на околните, възползвайте се по оптимален начин.

Същевременно, в душата на мнозина е неспокойно, защото трябва да направят важен избор, поради вид неудовлетворение или понеже трябва да реагирате, да се справяте и съобразявате с външни фактори, които не зависят от вас самите.

Приоритети, които се отнасят до дома и семейството, може да ви отнемат доста време и енергия по различни поводи, да кажем семейството ви може да има нужда повече от вашето внимание и подкрепа, в друг случай – занимавате се с ремонти, може да се налага да разрешите битови или имотни казуси, или такива, които се отнасят до местоживеене. Каквото и да е, изградете си дългосрочна стратегия и без да бързате, защото това ще отнеме повече време, а някои изходи и решения „наместване на пластовете под краката ви“, ще се случи естествено и вероятно по най-добрия начин, ако не веднага, то през следващия месец.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени