СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 05.02.2024 – 11.02.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските ви отношения. През настоящата седмица може да чуете важни новини, да проведете разговори, които ще има дългосрочно и широко отражение върху тях.

В оптимален случай – изчиствате недоразумения, действате различно, за да освежите,  прогресирате връзката си.

Все пак на повърхността могат да ескалират всички натрупани но този момент различия,  нека това да се превърне в повод да ги разрешите, дори и понякога това да изисква доза компромис или по-гъвкав подход.

Ако това не е ваша тема, тогава можете да се концентрирате върху делови контакти, които имат пряко значение и отражение върху кариерното ви развитие, високи и честолюбиви планове.

Обединяващо правило е, че вие ще укрепите онези отношения, които са перспективни, които кореспондират с вашия път и предопределеност, представи за добър социален статус… В името на това, вие ще бъдете по-гъвкави, изобретателни, креативни, но все така способни да постигнат целта си.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие внезапно ще прекратявате връзки, лични и делови, които нямат място в бъдещето ви развитие.

През цялата седмица може да изненадвате другите, но и те вас…

В края на седмицата и на 10-ти февруари предстои новолуние, то ще ви даде възможност за ново начало, можете да се възползвате от тази „приливна вълна“…

Повечето от вас се радват на подкрепа и одобрение от страна на свои колеги, ако сте сами може да срещнете любовта на работното място.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени