СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 05.02.2024 – 11.02.2024

x


Вашият покровител Меркурий преминава във Водолей още в началото на седмицата, така че вие може да имате усещането, че преминавате през своеобразен катарзис, който променя вашия начин на мислене, ваши желания, цели, които си поставяте.

Все по-силно ще бъдете концентрирани върху задачи, които засягат вашата професионална реализация и ежедневие. В този сектор могат да ескалират промени, на които трябва да реагирате.

Част от случващото се може да е внезапно и с елемент на изненада, например, могат да се променят условията на труд, да ескалират нови изисквания, да се смени ръководството, а вариантите са много и различни.

Колкото сте по-гъвкави и приспособими към новости свързани с вашата работа, толкова повече преобразуванията ще са във ваша полза.

Някои от вас може да пътуват като командировка…

Други могат да решат да повишат квалификацията си, да обогатят знанията си, за да бъдат максимално в „крак със случващото се“.

През цялата седмица ескалират изненади, които могат да променят предварителните ви планове и очаквания, затова е препоръчително да бъдете на щрек, за да се възползвате от неочаквани шансове, но и да се предпазвате от нещо непредвидено.

Хубаво е и да бъдете по-внимателни към здравето си.

Ако статуквото не ви удовлетворява, тогава може да прекратите договори и да си потърсите нещо друго и по-перспективно.

Можете да се възползвате от новолунието на 10-ти февруари, което винаги се свързва с ново начало и съответно нови възможности.

В любовта – повечето от вас укрепват партньорски отношения, намират време и за развлечения, за романтични мигове… Ако в някои случаи нещата не се развиват по този начин, значи различията са твърде големи.

Подходящо време да срещнете любовта, ако сте сами…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени