СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Новолунието от 10 юни ще обнови позициите ви в колектив, защото променяте своята среда, заемате нови обществени позиции, правите чистка на некоректни влияния, вариантите са много като самия живот.

Ежедневието на мнозина е доста натоварено, може да се налага да се справяте с външни влияния, повишена конкуренция, натрупани и неразрешени въпроси до този момент.

Най-важна задача за мнозина ще бъде да защитят авторитета си, това може да се случи като демонстрирате способности и потенциал, но в не малко случаи – като страните от онези, които имат деструктивно влияние върху бъдещото ви развитие, че и финансова стабилност, ще имате достатъчно подсказки тази посока и сега е доста подходящо да се освободите от тях.

Ако това е невъзможно, тогава може да смените вашата среда, за да защитите интересите си, за да се предпазите от финансови или морални щети.

Пред вас ще се разкриват и варианти на развитие, в личен и професионален аспект, но това тепърва предстои, засега може да се каже, че определящ фактор за успехите ви е кого допускате до себе си, на кого се доверявате и водите евентуални преговори, с кого ще обедините усилия…

През тази седмица предстои знаково астрологично събитие за вас – Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около 2 години и половина, Марс ще е във вашия знак до 29 юли и докато е там – вие можете да извоювате успехи, не даром, а чрез повишаваща се борбеност, адреналин, смелост и инициативност, които после ще се развиват пак така по инерция и за следващите около две години и половина. Може би е хубаво да си изработите по-дългосрочна стратегия, за да постигнете цели, които ще допринесат за благополучието и щастието ви – общо. В повечето случаи тази стратегия трябва да включва и вид съдружие, укрепване на важни за вас връзки, партньорски отношения, намиране на нови такива или възможност да сте под опеката на личност, която ще е полезна за просперитета ви, може да съдейства за него…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ