СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Новолунието от 10 юни ще обнови позициите ви в колектив, защото променяте своята среда, заемате нови обществени позиции, правите чистка на некоректни влияния, вариантите са много като самия живот.

Ежедневието на мнозина е доста натоварено, може да се налага да се справяте с външни влияния, повишена конкуренция, натрупани и неразрешени въпроси до този момент.

Най-важна задача за мнозина ще бъде да защитят авторитета си, това може да се случи като демонстрирате способности и потенциал, но в не малко случаи – като страните от онези, които имат деструктивно влияние върху бъдещото ви развитие, че и финансова стабилност, ще имате достатъчно подсказки тази посока и сега е доста подходящо да се освободите от тях.

Ако това е невъзможно, тогава може да смените вашата среда, за да защитите интересите си, за да се предпазите от финансови или морални щети.

Пред вас ще се разкриват и варианти на развитие, в личен и професионален аспект, но това тепърва предстои, засега може да се каже, че определящ фактор за успехите ви е кого допускате до себе си, на кого се доверявате и водите евентуални преговори, с кого ще обедините усилия…

През тази седмица предстои знаково астрологично събитие за вас – Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около 2 години и половина, Марс ще е във вашия знак до 29 юли и докато е там – вие можете да извоювате успехи, не даром, а чрез повишаваща се борбеност, адреналин, смелост и инициативност, които после ще се развиват пак така по инерция и за следващите около две години и половина. Може би е хубаво да си изработите по-дългосрочна стратегия, за да постигнете цели, които ще допринесат за благополучието и щастието ви – общо. В повечето случаи тази стратегия трябва да включва и вид съдружие, укрепване на важни за вас връзки, партньорски отношения, намиране на нови такива или възможност да сте под опеката на личност, която ще е полезна за просперитета ви, може да съдейства за него…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ