СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 08.07.2024 – 14.07.2024

x


Вие можете да разчитате на натрупан опит и авторитет, създадени връзки в миналото,  които сега мога да допринасят за усещане за сигурност или пък, че има „ кой да ви пази гърба“,  съществуват и варианти, особено,  ако се нуждаете от такива.

Ценете високо хора и обстоятелства,  на които можете да разчитате,  в живота на повечето от вас съществуват такива и е препоръчително съзнателно и целенасочено да укрепвате  подобни контакти и не само.

Вашата собственост е и повишена приспособимост,  прозорливост и гъвкавост,  в много от ситуациите ще се превръща в повод- да извличате ползи в обективно сложни и променливи ситуации.

Звездите ви показват в по-ярки краски- какво трябва да промените,  за да надградите и обогатите успехи,  които сте постигнали до този момент,  а те касаят ключови въпроси,  отразяващи се на репутация,  кариерно развитие и социален статус. Ако се налагат резки завои или прелистване на нова страница,  защото стъклото не може да бъде съхранено,  това ще бъде по-видно от обикновено  и нека да е повод за вземане на превантивни мерки и докато все още тенденциите са в значима степен и под ваш контрол.

От 12 юли Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак,  така че вие сте с по-голяма лекота ще привличате внимание, симпатии,  всичко,  което е по-скъпо за вас.

Същевременно вашето честолюбие  и безкомпромисност към  вид несправедливости-  също ще нарасне,  така че вие спонтанно ще защитавате себе си и над обичайното,  в този процес може да прекратите връзки,  лични или делови,  които имат деструктивен ефект върху вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени