СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 08.07.2024 – 14.07.2024

x


Повечето от вас имат на кого да разчитат,  радват се на подкрепа и одобрение от колектива,  в който съществуват или от конкретни влиятелни и власт- имащи личности,  способни да допринесат за ваши по-добри бъдещи перспективи на развитие.

Високата социална активност и общуване с повече хора е проводник на шансове,  възползвайте се.

Подходящо време и да стабилизирате партньорски отношения,  лични или делови,  включително като изчиствате неразрешени казуси от миналото,  ако е имало такива.

Същевременно,  вашите чувства стават все по-дълбоки,  но без да ги афиширате,  подобно на „ дълбоките води, които са по-тихи“.  Склонни сте да ревизирате всичко ценно за вас,  в този процес- вашата интуиция, натрупани преживявания-  ще ви потикнат да преминете през своеобразен катарзис,  след който- в живота ви ще остане само онова,  което има истинска стойност,  останалото- завинаги ще остане  извън живота ви.

През втората част от седмицата ежедневието забързва своя ритъм  поради допълнителни или непланирани ангажименти.  През това време,  ако има нещо,  което трябва да бъде преодоляно или променено на работното ви място,  това ще бъде по-видно от обикновено. Внимавайте на кого се доверявате и избягвайте конфликти с колеги.  Не пренебрегвайте случващото се,  за да не се повтори в бъдеще и да не спъне вашето собствено развитие. В началото винаги по-лесно се влияе…

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си…

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл-  ще ви изненадват,  посланията не са еднозначни,  така че не бива да се предоверявате.

Възможност са изненадващи пътувания или възможност да преобразите бъдещи перспективи на развитие,  ако желаете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени