СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Слънцето е все още в зодиакалния знак Телец, това е вашият покровител, от този сектор той ви „ приземява“, прави ви по-практични, така че да действате целесъобразно,  стратегически, дори и това да не е свързано с кой знае какъв ентусиазъм, все пак ще изиграе доста градивна роля в живота ви, така че ви се дава шанс и да спечелите нещо важно за вас, да превъртите предизвикателства в полза, да повишите доходите си или да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Всичко това се случва в условията на повишена конкуренция, понякога недоброжелатели  или конкретна личност, която може да играе ролята на своеобразна спирачка по пътя ви напред и нагоре. Вие може да се справите с това предизвикателство, като минимум ще разберете на кого може да разчитате, кого трябва да оставите зад гърба си или на разстояние от вас, за да не ви вреди, буквално и в по-широк смисъл.

Меркурий се обръща в ретрограден на 10-ти май и ще остане ретрограден до трети юни,  през това време към вас ще се възвръщат минали възможности, може да наваксате с евентуални пропуски, да поправите грешки, ако има такива, така че да получите по-добри резултати от преди, които пряко ще се отразят на вашия социален статус, ключови въпроси свързани с кариерно развитие, а понякога и брачни отношения, партньорски връзки и т.н.

Ако в миналото са възникнали недоразумения, Меркурий ще ви даде възможност да размислите, ако желаете, разбира се. Нищо не е окончателно докато Меркурий е ретрограден. Едва след това тенденции, които задавате, бързо ще набират скорост в избрано от вас направление.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ