СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Слънцето е все още в зодиакалния знак Телец, това е вашият покровител, от този сектор той ви „ приземява“, прави ви по-практични, така че да действате целесъобразно,  стратегически, дори и това да не е свързано с кой знае какъв ентусиазъм, все пак ще изиграе доста градивна роля в живота ви, така че ви се дава шанс и да спечелите нещо важно за вас, да превъртите предизвикателства в полза, да повишите доходите си или да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Всичко това се случва в условията на повишена конкуренция, понякога недоброжелатели  или конкретна личност, която може да играе ролята на своеобразна спирачка по пътя ви напред и нагоре. Вие може да се справите с това предизвикателство, като минимум ще разберете на кого може да разчитате, кого трябва да оставите зад гърба си или на разстояние от вас, за да не ви вреди, буквално и в по-широк смисъл.

Меркурий се обръща в ретрограден на 10-ти май и ще остане ретрограден до трети юни,  през това време към вас ще се възвръщат минали възможности, може да наваксате с евентуални пропуски, да поправите грешки, ако има такива, така че да получите по-добри резултати от преди, които пряко ще се отразят на вашия социален статус, ключови въпроси свързани с кариерно развитие, а понякога и брачни отношения, партньорски връзки и т.н.

Ако в миналото са възникнали недоразумения, Меркурий ще ви даде възможност да размислите, ако желаете, разбира се. Нищо не е окончателно докато Меркурий е ретрограден. Едва след това тенденции, които задавате, бързо ще набират скорост в избрано от вас направление.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ