СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 10.04.2023 – 16.04.2023

x


Вашият покровител Слънцето е в орбис на съвпад с Юпитер, това е много рядък аспект,  веднъж в годината, а от този сектор и веднъж на около 12 години…

Така че вие се намирате в изключително позитивен период, през който звездите ви дават шанс да разчупите статуквото, да надскочите успехите си, да разширите хоризонтите си на развитие…

Някои от вас може да получат голям шанс или подарък от съдбата. Това, което ви помага –  това е собствената ви инициативност в посока, която ви въодушевява.

Това е способността ви да се саморекламирате, това е личния ви начин на мислене, който е позитивен и привлича доза късмет, за да осъществите съкровените си желания.

Евентуални пътувания, общуване с влиятелни или власт-имащи личности, хора, които са стоящи далеч от вас, демонстрацията на знания или висока квалификация – всичко това ви дърпа напред и нагоре, образно казано. Ако ви интересува разрешаването на наследствени  въпроси, юридически казуси, уреждане на документи, включително и международни,  тогава всичко това ще се развива по оптимално благоприятен за вас начин, може самите вие да бъдете по-дейни в това направление.

На този фон вашата социална активност расте, по различни поводи може да ви се налага да се доказвате пред другите над обичайното.

Ще има хора, които да ви подкрепят, но не всички ще са чак толкова доброжелателни, така че не е изключено да има и други, които са способни да препятстват успехите ви и дори и да ви нанесат щети.

Вие може да се мобилизирате, за да надскочите конкуренцията, отговорите на повишени изисквания, за да се справите с евентуални врагове, ако имате такива, ще ги идентифицирате….

А може и просто да смените средата си или да прекратите връзки, които нямат място в бъдещето ви развитие.

В любовта –  тя е обективна, леко хладна, може да оздравите чувствата си като прекарвате повече време навън, дори и с ваши приятели…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени