СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 10.04.2023 – 16.04.2023

x


През настоящата седмица вие може да постигнете едни от най-значимите си успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и години.

Вашата инициативност и дееспособност е висока, така че получавате по-широка подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, привличате внимание, одобрение от страна на околните и така по-лесно реализирате собствените си намерения.

Ако вашите амбиции не са чак толкова големи, тогава се променя вашата репутация и вие пак така може да демонстрирате най-доброто от себе си, а то да бъде забелязано, оценено по достойнство.

В обкръжението ви може да има личности, които ви подават ръка при нужда, дават две интересни или полезни съвети, ако имате нужда от тях… Така може да обедините усилия, да си сътрудничите и със съответните позитиви.

На този фон вие навлизате в период, през който все повече ще преосмисляте какво действително искате, какво ви прави щастливи и си заслужава да оставите в живота си.

В любовта – навлизате в период, през който вашите чувства се ревизират, може да охладнеят, вие сте склонни да се връщате назад към миналото и да правите равносметки, вероятно и не без причина.

Може да видите отсрещната страна „без розови очила“, нека това не се превърне в повод за критичност, защото никой и нищо не е идеално, а за вид стабилизация, оздравителни процеси, ако се нуждаете от такива. Някои от вас може да бъдат силно привлечени от хора,  които са извън близкото им обкръжение, буквално и в по-широк смисъл.

Комуникацията с тях не е лесна, може да внася известен смут, но и да ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще, за да си изградите най-правилна стратегия.

Бъдете внимателни при пътувания, а ако е възможно и отложете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени