СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.04.2022 – 17.04.2022

x


Меркурий още от началото на седмицата ще промени своя знак и ще ви концентрира силно върху въпроси, които са свързани с кариерното ви развитие.

От една страна вие ще имате шанс да повишите доходите си, да извършите промени, които са напълно позитивни за вас, но от друга страна могат да ескалират процеси, които напомнят на повишена борба за власт, напрежение, нарастващи изисквания.

Те може да са свързани с необходимостта да повишите вашите знания или квалификация,  може и да е нещо друго, ще бъде въпрос на избор от ваша страна дали ще желаете да отговорите на съответните предизвикателства или ще решите да отворите нова страница  във вашето развитие като се ориентирате към нещо ново, което е по-перспективно за вас.

Повечето от вас ще могат да разчитат на подкрепа от страна на влиятелна или властимаща личност, това може и да е партньор, личен или делови, може да е персона, която е стояща далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Вид съдружие или обединяване на усилия, попадане под нечия опека, ще играе за вас силно стабилизираща роля, така че ако действате в тази посока, усилията ви ще дават своя резултат и както казах вече – ще изиграят стабилизираща роля на различни нива.

Поради всичко гореописано мнозина може да имат усещането, че са на прага на житейски кръстопът, трябва да направят избор и според това на кого могат да разчитат, кого или какво трябва да отстранят от пътя си, за да се предпазят от евентуално напрежение,  нежелание реформи, за да се предпазите от някои предизвикателства и т.н.

В любовта – имате шанс да стабилизирате партньорските си отношения, можете да зададете и по-позитивен Вектор на развитие като разчитате на човека до вас, обсъждате и бъдещето развитие и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ