СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 13.05.2019 – 19.05.2019

x


През тази седмица могат да ескалират важни събития, които засягат професионалната ви реализация, кариерно развитие, имидж – като минимум. Следствие на повишени отговорности, натовареност и напрежение, понякога над средното ниво – сега вие може заслужено да получите своеобразна разплата чрез повишение, ако условията ви на труд го позволяват, вид стабилизация, утвърждаване на авторитета ви и т.н.

Процесът може да е свързан и с някои изненади през втората част на периода, когато се появяват внезапни възможности, хора, които ви подкрепят, предложения и т.н. Ако все пак някои от изненадите не са твърде по вкуса ви, това може да е признак, че може и да не сте поели в правилна посока, вероятно ви трябва друго поле, върху което да разгърнете потенциала си.

През първата част от седмицата в близкото ви обкръжение има енергични личности, които активно ви подкрепят, разширяват хоризонтите пред вас, популярността ви расте, кръгът от хора, на които влияете, можете да се справите с нараснала конкуренция. С пик от събития разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Може да получите шансове за развитие в по-далечна перспектива, ако пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение. Или на там ви влече сърцето? Нещо в далечината и съвсем осъществимо.

През втората част на периода ескалират равносметки, те може да са съпътствани с малки и по-големи земетресения, силни емоционални преживявания, равносметки и развръзки, посоката много зависи от личните ви желания, посоката на развитие, която сте задали.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Никога не сме разбирали хората, които смятат, че комбинацията между черно и бяло е скучна. Докажете още…

Ако сте пропуснали
Най-четени