СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.02.2022 – 20.02.2022

x


През тази седмица възникват възможности да повишите вашите доходи като се изкачите по йерархичната стълбичка, като получите достатъчно подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. В друг случай – възможни са реформи на работното ви място, които ще се отчитат за напълно позитивни за вас.

Ако това не винаги е така, тогава може да си потърсите и съответно да намерите нещо друго, което е по-перспективно и подходящо за вас, така че да можете да разгърнете потенциала си и да бъдете оценени по достойнство.

Ежедневието все така е доста натоварено, може да е съпътствано от леко напрежение,  поради повишена конкуренция, изисквания, собствената ви амбиция…

Но това е отлично време, през което можете да се докажете, да извоювате успехи, на които после ще разчитате дълго. В партньорските отношения, лични или делови, настъпва вид обновление, например вашия партньор може да стане малко по-комуникативен или да ескалират разяснителни разговори, които ще имат подобен ефект.

Пълнолунието на 16-ти февруари ще ви донесе пик от знание – до каква степен можете да разчитате на отсрещната страна, в каква посока се движат важни за вас връзки…

През втората част от периода все по-важна тема се превръща финансовото ви състояние, тези приоритети ще ескалират през последните дни на тази и през следващата седмица,  паралелно с това ще можете да подействате позитивно на тази сфера от вашия живот.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ