СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.08.2023 – 20.08.2023

x


На 16-ти август предстои новолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че ще бъде едно от най-важните за вас през цялата година.

Крайният резултат и изход на вид обновление, което ще засегне всички нива от вашия живот и приоритетно социален статус, обществено положение, кариерно развитие и бъдещи перспективи – общо, ще зависи много от това какво вие наистина искате и в каква посока ще влеете тази мощна енергия.

Обединяващо правило е, че звездите ви подтикват да допуснете нещо ново и различно, за да получите по-добро удовлетворение от преди, за да отстраните евентуални слаби звена, за да изчистите евентуално напрежение.

Можете да въздействате на тенденциите над обичайното, защото Слънцето е във вашия зодиакален знак, понякога може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, че трябва да направите избор и на практика да е точно така, това е сила, но и отговорност.

Миналото ви застига по някакъв начин, можете да го анализирате, да въздействате и да насочвате, като се откъснете от всичко деструктивно и изживяло своето време.

Дребни действия имат широко отражение за следващите месеци, а може и години.

Звездите ви дават шанс да превъртите всички предизвикателства в полза, да материализирате ваши идеи и желания, да подействате позитивно на доходите си, на благосъстоянието си, на онова, което имате – общо. Колкото сте по инициативни в това направление, проявявате креативност и адаптивност, до толкова по-значими резултати можете да се доберете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени