СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.08.2023 – 20.08.2023

x


На 16-ти август предстои новолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че ще бъде едно от най-важните за вас през цялата година.

Крайният резултат и изход на вид обновление, което ще засегне всички нива от вашия живот и приоритетно социален статус, обществено положение, кариерно развитие и бъдещи перспективи – общо, ще зависи много от това какво вие наистина искате и в каква посока ще влеете тази мощна енергия.

Обединяващо правило е, че звездите ви подтикват да допуснете нещо ново и различно, за да получите по-добро удовлетворение от преди, за да отстраните евентуални слаби звена, за да изчистите евентуално напрежение.

Можете да въздействате на тенденциите над обичайното, защото Слънцето е във вашия зодиакален знак, понякога може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, че трябва да направите избор и на практика да е точно така, това е сила, но и отговорност.

Миналото ви застига по някакъв начин, можете да го анализирате, да въздействате и да насочвате, като се откъснете от всичко деструктивно и изживяло своето време.

Дребни действия имат широко отражение за следващите месеци, а може и години.

Звездите ви дават шанс да превъртите всички предизвикателства в полза, да материализирате ваши идеи и желания, да подействате позитивно на доходите си, на благосъстоянието си, на онова, което имате – общо. Колкото сте по инициативни в това направление, проявявате креативност и адаптивност, до толкова по-значими резултати можете да се доберете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени